Een studioruimte kiezen

mei 23, 2022 Uit Door Kay Sullivan

Vroeger waren studio's eigenlijk studio-appartementenblokken. De begane grond werd verhuurd voor shows, waardoor het relatief gemakkelijk te bereiken was. Carters winkelen ook in de luchtige klanten die geen behoefte hadden om te koken of zelfs maar rekeningen te betalen!

Tegenwoordig is alles een beetje anders, hoewel de lay-out nog steeds typisch is. Maar de ideale studioruimte is nog steeds ongrijpbaar. Allerlei soorten muren, houten balken, staal/glasvezel, luchtige plafonds, enzovoort, worstelen om te worden ondergebracht in een beperkte ruimte met zoveel mogelijk samenhangende eenheden.

Het vinden van de ideale ruimte — lijkt een beetje op het oplossen van een Rubiks kubus. Hoewel het duidelijk is dat de ruimte zijn bezitters heeft, kan het inleveren van kwaliteit de ondergang zijn. Kiezen uit verschillende studio's op Craigslist lijkt het gewoon niet te doen. Daarom is het belangrijk om niet alleen rekening te houden met de esthetiek van een studio, maar ook met hoe comfortabel de locatie zal zijn voor degenen die er vaak komen.

Kopers die op zoek zijn naar een aantrekkelijke, comfortabele en handige ruimte, moeten rekening houden met recente bouwtrends. Craigslist-kopers zijn onlangs begonnen met het kopen van loft-toevoegingen, wat bijdraagt ​​​​aan de steeds groter wordende beschikbare voorraad. Op hun beurt worden de café-achtige silo's die de afgelopen jaren overal in DCist begonnen op te duiken, nu vergezeld door een meer trendy esthetiek.

Dingen om naar te zoeken in uw studioruimte

Voordat je gaat winkelen voor je studioruimte, moet je nadenken over wat je zou willen doen. Als je nog steeds een oude kamer of hoekruimte gebruikt, heb je daar niet veel aan. Als je foto's gaat maken of studioruimte gaat ontwerpen of een ruimte voor livemuziek gaat organiseren, moet je meer aan lege ruimte denken.

Foto's nemen. Om te beginnen is het het beste om grote ruimtes te vermijden omdat ze moeilijk te manoeuvreren zijn, terwijl veel fotografiestijlen dit vereisen. Kleine vensters zijn echter een pluspunt, omdat ze de taak van de fotograaf om zich eraan aan te passen minder moeilijk maken.

Als u een grotere ruimte moet gebruiken, overweeg dan hoge of brede ramen. Bij de eerste moet je misschien eerst meer items op hun plaats kloppen, maar met de laatste kun je je ruimte openen terwijl je door je artistieke fase gaat.

Hogere vensters zorgen ervoor dat u gemakkelijker door de scoop kunt kijken, wat een waardevol hulpmiddel is.

Overweeg een "toegangsdeur" -stijl. Vaak zijn toegangsdeuren die open op het kozijn worden geplakt lelijk en kunnen ze gemakkelijk afbreuk doen aan het eindproduct. Verstelbare deuren die je vrij kunt bewegen zijn een goed idee.

Benodigdheden kopen.

Hoewel je op Craigslist een aantal zeer goede deals over studioruimte kunt vinden, zul je nog steeds meer geld uitgeven aan het kopen van dingen die je niet gebruikt dan dat je koopt.

Whiteboards en droog uitwisbare verf zijn duur. Als u thuis geen kunst- of handwerkruimte heeft, kunt u overwegen er een te kopen. Online advertenties zijn een uitstekende plek om te beginnen.

Bepaal hoeveel vaardigheden je wilt ontwikkelen. identificeer wat u wilt doen en waar u het moet doen. Dit zal helpen bepalen welke stijlen van studioruimte nodig zijn.

studiodeur in colonnade-stijl is een goede keuze voor een beginner. Solide of ingelijst, zonder extra's (Extra lang of extra breed). Lange frames zijn geschikt voor een halfgevorderde student of professional.

Kies de beste dubbele deurstijl. Een goede zal mensen aanmoedigen om de kamer in en uit te gaan. Het moet gemakkelijk open en dicht te zwaaien zijn.

Computeriseren! Veel mensen zijn bang om hun studio's er 'cool' uit te laten zien. Computeriseer de dingen! het hydrateren van de vloer tot een mooie glans is de favoriete zet van een professionele brouwer. U kunt dit zelf doen met een mooi stenciloppervlak of u kunt een professional bellen om te helpen. Als u uw spullen niet wilt of kunt automatiseren, overweeg dan om Desk Set of Projection Bloor te kopen of te huren.

Als je kinderen hebt, plan dan vooruit. Als je weet welk meubilair je wilt, vraag je kinderen om het te paraferen terwijl je bezig bent. Ze praten graag met je terwijl ze te zien krijgen wat je hebt uitgekozen.

Veel succes met je atelier! Je kunt niet iedereen een plezier doen, maar je kunt het wel makkelijk maken om er een paar te plezieren. U zult echt trots zijn op uw decorkeuzes en uw Welvaart.