Hoe gebruik je een witte geschenken doos geschilderd

juli 17, 2021 Uit Door Kay Sullivan
Cadeaupakket

Gebruik een mooie witte cadeaupakket, beschilderd met een paar tinten roze of paars doet ook wonderen. De doos moet zorgvuldig worden ingepakt met wit, doossnijdend papier dat met een rits wordt dichtgeknoopt met de hoeken zichtbaar. Bekleed de doos goed met cadeaupapier en gebruik hiervoor een rechthoekig stuk plakband. Wikkel vervolgens je cadeau onder het plakband en gebruik een strik om het de perfecte vorm te geven.

De volgende stap is natuurlijk het versieren! Je kunt elk oud inpakmateriaal gebruiken dat je hebt, maar houd er rekening mee dat dit materiaal gaat deuken en glinsteren en als je van plan bent het te laten glinsteren, gebruik dan glittermarkers, glitterlijm of anuminespray om het op de cadeautjes aan te brengen voordat je het inpakt.

Gebruik een ruime hoeveelheid lijm of spray en kleef de cadeauverpakkingen voorzichtig maar stevig aan elkaar. Vouw de stroken met hoekpapier tot een plat oppervlak. Vouw de stroken in elkaar, om ervoor te zorgen dat de wikkels een gelijkmatige hoeveelheid papier omsluiten.

Bedek elk van je cadeautjes met folie-papier, spuit het in je favoriete kleur als dat nodig is, en wikkel je cadeautje in de folie.

Als je echt vergeetachtig bent, zou je een van de cadeautjes kunnen nemen die er hetzelfde uitzien en er een kleur op spuiten, maar je cadeautje dan in stoffen zakjes verpakken.

Stempel je waspapier op de bovenkant van je cadeau, eventueel met stofmarkeerstiften.

isolatiepapier is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat je inpakpapier zeker niet zal smelten – het is gewoon dat sommige mensen (meestal sluiers) daar niet goed in zijn. Het gebruik van wegwerp inpakpapier zal ervoor zorgen dat het volledig wordt uitgespoeld.

Als het moet, wikkel je je cadeau in vloeipapier voor je het in de doos doet.

Stop een of twee gevouwen stukjes folie in het papier, als dat nodig is, en maak het vast met een lint of een elastiekje. Maak dan een luchtzak onder je cadeau met een ballon en knijp in noppenfolie om een luchtdichte afsluiting te maken.

Lees meer:
Verrassingsbox
Housewarming cadeau