Hoe kies je de juiste pop

mei 24, 2021 Uit Door Kay Sullivan
Waldorf poppen

De kleine schaar die miniatuurverbeteringen maakt op bestaande verzamelobjecten. U zult merken dat ik nooit schrijf over verbeteringen aan iets. Dit is omdat ik ze als vanzelfsprekend beschouw. Meestal worden verbeteringen aangebracht aan iets dat al bestaat en is het een eenmalige toevoeging aan de verzameling. Zo denk ik er ook niet graag over.

Als ik een pop zie die zo levensecht is, met zo veel kleine details, dan ontbrandt er een herinnering uit mijn kindertijd. Dat is waar ik van hou bij handgemaakte poppen. Ze hebben een speciale kwaliteit.

Het maakt niet uit wat de pl Rush is, het is altijd mogelijk om iemand te vinden om je een aangepaste Waldorf pop te maken. De Renaissance kermis in verwijdering van het Wagner tijdperk, de Amerikaanse Revolutie, de Tweede Wereldoorlog, sommige Penseel met de Natuur, ik heb een vloeibaarheid van gedachte en verbeelding in deze poppen gevonden.

Ik geloof niet in magie, of mumbo jumbo, maar ik weet gewoon dat kinderen dol zijn op de magie van handgemaakte poppen. Ook kunnen kinderen tijdens het spelen zo betrokken raken bij poppen en spelletjes dat ze hun kindertijd niet verliezen – ze kunnen nog steeds kind zijn, ondanks het feit dat ze hun transformerende ervaringen uit hun kindertijd zijn kwijtgeraakt; althans niet allemaal.

IO is voor iedereen die een idee heeft om iets bijzonders te maken en die in contact wil staan met een bijzondere gemeenschap. Waldorf gebruikt vaak stof in plaats van draad, maar zelfs dan is het effect opmerkelijk.

IO speelgoed is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Ze worden niet aanbevolen voor kinderen jonger dan 3 jaar.

Er zijn nu heel wat mogelijkheden om uit te kiezen wanneer u een pop zoekt om voor uw kleintje te kopen. Niet alleen zijn er realistisch uitziende kleine poppen, maar u kunt kiezen uit een breed scala van speelartikelen, waaronder T-shirts, spelletjes en speelgoed. T-shirts zijn geweldig omdat ze duurzaam, waterdicht en comfortabel zijn om te dragen. Ze kunnen vele malen gewassen worden, ondanks de gedachte dat ze er op de foto misschien versleten uitzien.

De meest recente toevoeging aan de lijn van handgemaakte dolly’s is Tigerlily. Dit is een nieuwe poging van de liefdadigheidsinstelling voor gehandicaptenbewustzijn, People Can Change, die een poging doet om de extreme evaluaties van gehandicaptennormen te normaliseren. Toen zij Tigerlily vorig jaar lanceerden, stuurden duizenden mensen bloemen en kochten dingen op een dag om de opening van hun nieuweCamp monitoring centrum in Wakefield te markeren.

Het idee is om alledaagse voorwerpen te gebruiken om de reis van mensen met een handicap door de hopelijk uitdagende trajecten te markeren.

Dit jaar zal een nieuwe versie van de llingi hiel poppen op de markt worden gebracht met roze als de kleur die voor de lancering wordt beoogd. Gelukkig is dit dezelfde kleur als de roze Tigerlily. Helaas heeft de fabrikant besloten de Tigerlily pop te vervangen door een luipaardpop voor alle meisjes. Ik denk dat dit een zeer moeilijke tijd is voor gehandicapte kinderen en ouders en dat deze beslissing een ander licht werpt op de poppen zelf.

Lees meer:
Vilt kunst 
Meubelstoffeerderij Vlaardingen