Iron Man 2 Weergave

juni 1, 2022 Uit Door Kay Sullivan

gele chevrolet camaro op de snelweg high speed racing - camao stockfoto's en -beelden

stunts zijn uniek voor true-step theater en de stunts die te zien zijn in dit soort producties zijn soms moeilijk te dupliceren in gewone omgevingen. The Post-Modern Look heeft een look en benadering van de stunts gecreëerd die niet kunnen worden nagebootst in films en de stunts zien er zeker echt uit, zelfs vanuit verschillende hoeken. Wanneer ze in films moeten worden gebruikt, is een kwestie van smaak en de algehele stijl van de productie, aangezien de keuzes zeer beperkt zijn.

De stunts in Iron Man 2 lijken misschien belachelijk voor degenen die de film nog nooit hebben gezien, maar de algemene stijl van de film is serieus en visueel opvallend. Wie de film heeft gezien, weet dat de eerste act van Iron Man 2 zich afspeelt in de echte wereld van het midden van de jaren tachtig, net na de val van de Berlijnse muur en de introductie van Action Figures. Deze setting zorgt ervoor dat het personage van James "Styrofoam" Macga een echt authentieke en levensechte make-over krijgt, waardoor het onmogelijke mogelijk lijkt.

Deze stijl is al bekend bij degenen die GI Joe hebben gezien. Er zijn ook enkele hergebruikte scènes uit deze cartoon in Iron Man 2, waaronder een waarin Cobra Command al een tijdje Albion is. Maar de Cobra Commander drijft in moderne wateren, met de beats van zijn/haar laarzen in de sneeuw. Hij/zij beveelt Cobra Command om aan te vallen. Hun luchtaanval wordt afgeweerd door technische snufjes (prijs = $ 700.000 voor kostuum en speciale effecten, make-up voor 3 uur schieten, extra's, lichten, haar, enz.) van US Special Forces. Een andere Cobra-commandant richt zich op de mensen, maar wordt uitgeschakeld door commandostaf, verkleed als commandopersoneel. Hun leider ontsnapt en blaast de faciliteit op. Scène van hem/haar die door het plafond, touwen en een web van de faciliteit valt.

De jongsten van de "GI Joe"-groep zijn commandopersoneel verkleed als commandopersoneel, waaronder iemand die eruitziet als een Delta Force parachute-eenheidsleider. De groep wordt ook vergezeld door een onzichtbare vrouw (prijs = geplant, make-up, haar, enz.) evenals verschillende gadgets. Hun doelwit is de wetenschapper van de faciliteit. Maar haar/zijn uiterlijk is natuurlijk dat van een gewone burgeraannemer, vliegend in een cirkel. Zij / hij wordt ook vergezeld door de zwarte goon (Zelenka) die een indringer in de faciliteit lijkt te zijn. Maar onzichtbaar geniet noch heeft enige aandacht voor het leven van de GI Joe-groepsleden. GI Joe is geen militaire simulatie, en evenmin een militaire film met een ensemble cast vol gewone burgers. Dit is gewoon een kinderfilm met een ongelooflijk niveau aan speciale effecten en een licentie om te doden. Dit is geen spionageverhaal, in de voor de hand liggende zin dat het geen verhaallijn heeft, geen "Big Bad" schurk, niets om het snoep te pellen. Iron Man 2 is popcornentertainment op zijn best, puur en eenvoudig.

moeite

net als deze Iron Man 2-recensie, wil je misschien geen honderden dollars uitgeven aan een volledig kostuum, maar je zou willen dat de beschikbare keuzes iets ruimer waren. Het feit dat drie verschillende acteurs bereid waren om aan al je wensen te voldoen, maakt dit kostuum alleen maar aantrekkelijker en comfortabeler. En alle eer moet worden gegeven aan Stuntman Mike wat betreft het Iron Man-kostuum, de Iron Man-actiefiguur is een fantastische creatie.