Kerstmis Cadeau Ideeën

mei 24, 2021 Uit Door Kay Sullivan
Naai atelier Rotterdam

Vroeger hadden we een naaimachine, maar die ging kapot en we konden hier niet zijn tijdens de wintermaanden.

Dus, we zijn verhuisd naar deze kleine gezellige winkelruimte. Het heeft een heel warme en gezellige sfeer, compleet met veel leer, linnen, stof en texturen, en ook een aantal naalden en garen. De belangrijkste reden waarom we naar deze kleine ruimte zijn verhuisd, was de goede sfeer die we hier voelden. We konden het ons niet veroorloven om een grote ruime studio te huren en gebruikten uiteindelijk een opslagruimte. Een andere reden is dat we een ruimte nodig hadden en er zelf geen hebben.

Ik hoop dat jullie allemaal van onze nieuwe ruimte houden. Zoals eerder gezegd, we moeten hard werken om elk stuk te proeflezen, naaien, ontwerpen, kleuren corrigeren en reproduceren voor uw eigen gebruik. Maar elk stuk is handgemaakt en prachtig ontworpen door mij. We zijn nog vele jaren van plan om het Naaiatelier zo mooi mogelijk te maken.

Hoewel iedereen wel een kaartspel heeft dat lijkt op “The Party Game of Thrones”, “Survival of the fittest”, of “Call the shots”; denken wij dat “Start a Fire for Everyone” meer aantrekkingskracht heeft. Versier het met kaarten, papier, kaarsen, scrapbooking papier, verf, draad, kwasten en potloden, of misschien zelfs plastic bekertjes. Soms is het leuk om eens iets anders te doen.

Wij zijn dol op cadeaus geven. Chocolade sets, kalkoenen, verse klei en kandelaars staan op ons vaste menu. Alle tafelsets zijn handgemaakt en we zijn altijd beschikbaar om u ook handgemaakte cadeau-ideeën te geven. U kunt uw cadeau aanpassen aan familie en vrienden. Bied glazen karaffen, potten honing, zelfgemaakte jam, en zelfgemaakte koekjes. We houden ervan om een verscheidenheid aan feestdagen aan te bieden. Kerstmis, Thanksgiving en Nieuwjaar staan allemaal op het menu, net als Pasen en Pesach. Maak een lijst, denk goed na over het cadeau en kijk het een paar keer na voordat je het geeft. Ooit afgevraagd hoe onze keuken eruit ziet? Wij ook! Met meer dan 100 familie- en vriendendiners per jaar is koken een van onze favoriete vrijetijdsbestedingen. Stel vragen en test je vaardigheden in onze DVD video’s/lezingen.

Zie hieronder voor onze boeken op het rek. We zullen boeken blijven toevoegen aan de lijn, dus we hopen snel veel keus voor u te hebben! Maar voor nu kunt u in de winkel kijken, het is erg duur dus het kan even duren voor de rekken leeg zijn!

Lees meer:
Oude kleding restylen