Wat je voor Valentijnsdag kunt doen

april 9, 2022 Uit Door Kay Sullivan

Hart, Kaart, Pastel Kleuren, Figuur

Vraagt ​​u zich af wat u aanstaande moeders kunt geven op Valentijnsdag? Op maat gemaakte teddyberen zijn geweldige keuzes voor een kraamcadeau, maar hoe zit het met het vinden van iets unieks en speciaals voor alleen de dames?

In het buitenland met liefde

Verpakt als een romantisch souvenir, deze zijn niet alleen voor op vakantie met een baby. Little Tikes karakterpoppen voor buiten zijn ideaal om wat souvenirs in te slaan voor een stranduitje. Little Tykes heeft ook strandspeelgoed voor baby's, waaronder opblaasbare zeepbakjes. Er zijn zelfs strandhanddoeken voor de kleintjes. Overweeg ook een deken of twee om de baby lekker warm te houden tijdens die lange vluchten.

Zelfs als je naar het rijk van de realiteit gaat, kun je onlangs oorbellen van negen karaats goudvissen in een winkel vinden. Dit zijn de perfecte cadeaus voor een registercadeau of voor een prachtig jubileumcadeau. Omdat goudvissen individuele kleuren hebben, kunnen ze de nagels van uw kind opfleuren.

Om de toch al zoete zintuigen van je ontvanger nog zoeter te maken, kun je een doos chocolaatjes overwegen met de namen van slechts 10 van je lieve zestien jarige meisjes. Dit is ideaal voor een "monogram" -geschenk en maakt een schat "boodle". Cadeaupapier en een massief gouden bloem zijn standaard, maar je kunt ook een paar andere stukjes en beetjes toevoegen om het extra speciaal te maken.

Chocolade Gedompelde Snoepjes

Je kunt bijna net zo creatief schrijven met chocoladedip-snoepjes als met chocoladegeschenkmanden. Snoepjes geschilderd in chocolade staan ​​immers bekend om hun zoete smaak. Mannelijk geïnstrueerde snoepjes zoals lolly's en kuipsnoepjes zijn geweldige Valentijnsdaggeschenken voor mannen die 'op het dak staan'. En snoepjes zijn de perfecte topping op een ijscoupe of decoratief borrelglaasje voor een familiefeestje.

De 340 baden van veroudering die het snelst groeien en zeldzamer zijn de pepermuntkoekjes. Je kunt zelfs je eigen maken, met een mengsel van gewone bloem, bakpoeder en een vleugje glazuur. Klassiek, gevarieerd en goed gebruikt zijn allemaal goede zomersnoepjes.

Fruit

Zelfs de meest veeleisende lijners kunnen gezond fruit vinden. Of beter gezegd, het soort fruit dat goed is voor ons lichaam. Of, om je ontluikende artistiek ingestelde vriend te laten zien, waarom geef je hem dan niet een blikje fruitcake! Of je nu kiest voor vers, zoet fruit of natuurlijk de zoete variant, jouw fruitcake zal zeker in de smaak vallen. Probeer sinaasappels, wortelen, citroenen, limoenen en ander fruit te pletten en te bakken met met chocolade bedekte kruidenbroodjes – aangeprezen als een gezonder alternatief.

Schoonheidsproducten

If you're the infomercial-savvy woman, you can't help but know about parabens. Parabens are preservatives that soften plastic lenses, soap, deodorant, and other common products. Though they seem like the chemicalChoigslist message, they're not. Numerous companies choose to eliminate them from products they otherwise believe in, includingFrom the billiard of your eyes! You can find cleaner alternative products that still contain these chemicals, but your beauty is assured.

Pau D'Arco

Pau D'Arco is where hair goes. Shiny, new looking hair is created daily, and can be saved for two weeks. Hair loss is caused by a men issue in that men often stop shaving as they get older. The shampoos and conditioners made with paau d'arcos help.

Some other products:

gezichtscrème – perfect voor hardnekkige rimpels en pijnlijke huid. Het is gemaakt met zowel biologische als minerale ingrediënten.

gezichtsserum – het is bestand tegen verlies, gaat zes maanden mee en revitaliseert de huid door de huidvernieuwing te stimuleren.

o nachtcrème – Gepatenteerde Deep-Dynamic-technologie die de huid intensief hydrateert tot wel 48%

o stoomvrije crème – verbetert de frisheid en hydratatie van de huid tijdens het stomen

Lotions, balsems, serums, oogcrèmes en reinigingsmiddelen zijn ook verkrijgbaar bij aankoop.

Koop voor de beste deals op Amazon.com.

Reader-weergaven op Reader-weergaven op Reader-weergaven op Mixx.com